Cookie- og Privatlivspolitik

Når du besøger www.designbykalleshop.com indsamles der oplysninger om dig, som benyttes til at tilpasse og forbedre indholdet og øge værdien af annoncer, der vises på vores webshop. Du kan slette dine cookies  og undlade videre brug af vores webshop, men i stedet besøge vores fysiske forretning, såfremt du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger.

Du kan i nedenstående afsnit tilegne dig viden omkring, hvilke oplysninger der indsamles, hvilket formål det har og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Cookies er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil, tablet eller lignende og har til formål at indhente data om brugeren. Det giver mulighed for at lagre oplysninger og tilgå allerede lagrede oplysninger med henblik på at genkende brugeren, huske indstillinger, udføre statistikker og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelige koder som eksempelvis virusser.

Du kan følge vejledningen i nedenstående link, hvis du ønsker at slette eller blokere for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Annoncer vil blive mindre relevante for dig og optræde hyppiger, såfremt du sletter eller blokerer cookies. Du kan desuden risikerer, at vores webshop ikke fungerer optimalt og der er indhold, som du ikke har adgang til.

Vores webshop kan desuden indeholde cookies fra tredjepart, som vi samarbejder med:

  • WordPress

Personoplysninger

Personoplysninger er alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi indsamler en række personoplysninger, når du benytter vores webshop og indhentes ved; almindelig tilgang af indhold, ved tilmelding af vores nyhedsbrev, når du deltage i konkurrencer, registrere dig som bruger eller abonnent eller foretager køb gennem vores webshop.

De typer oplysninger, som vi typisk indsamler og behandler, er; Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet, mobiltelefon eller lignende, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du viser interesse for. Såfremt du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationer behandles desuden; Navn, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger. Dette vil typisk være i forbindelse med oprettelse af et login eller ved placering af ordre.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har fuld ret til at få oplyst de personoplysninger, som vi behandler. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@designbykalleshop.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Designbykalleshop

Frederikssundsvej 186

2700 Brønshøj