Nytårsforsæt….. eller hvad vi nu skal kalde det.

Noget om nytårsforsæt…..

2. juledag, da vi sad rundt om bordet og havde spist rester fra denne store julemiddag aftenen før, spurgte jeg hele familien, om de havde nogle nytårsforsæt for 2019. Min svigerinde svarede at hun ikke gik ind for nytårsforsæt, det var fjollet syntes hun. “Det handler jo om motivation”, som hun sagde, og det får man jo ikke nødvendigvis af at beslutte sig for et nytårsforsæt.

Det tænker jeg hun har ganske ret i, for hvis ikke man er motiveret, sker der jo ikke ret meget alligevel. Så blir det bare til noget vi siger, og endnu et nederlag, ligesom alle de gange man har købt sig ny adgang til Fitness World, eller alle de gange man er startet på en ny mandagskur, eller alle de gange man har ….. fortsæt selv, listen er lang for de fleste. Og faktisk har jeg bevis for at det hun siger med motivationen er stensikker. Den eneste gang jeg har haft succes med mine nytårsforsæt, var dengang jeg besluttede mig for ikke at ville dyrke motion et helt år, men til gengæld drikke vin hver dag. Det holdt, det nytårsforsæt. Og jeg var topmotiveret 🙂

Men man må jo starte et sted. Og i år har jeg prøvet at tænke over hvad jeg virkelig ønsker mig mere af, og mærke efter, hvad jeg tror vil gøre mig godt. Og denne gang handler det ikke om motion, som så mange gange før. I år vil jeg have fokus på at læse mere og på at være kreativ uden salg for øje. Jeg har nemlig nærmest ikke åbnet en bog siden jeg åbnede shoppen, og hver gang jeg er kreativ, tænker jeg straks, “hvad skal det koste”, og “kan jeg sælge det i butikken”.

 

Mine fortsæt

Så jeg har lavet 2 forsæt. Eller valgt at fokusere på 2 ting, der helt sikkert vil bringe mig mere glæde, fokus og fordybelse.

1) Ønsket mig en masse bøger her til jul (har nu 10 liggende og ventende på mig), som skal læses om aftenen, når jeg engang imellem har fri fra shoppen, i mit nye sommerhus, i ferier…..

 

 

2) Lavet en kreativ mandagsdate med Kalle, der går ud på, at vi hver mandag efter kl. 12.00 mødes på værkstedet og maler, laver collager, bygger, tegner eller hvad vi nu har lyst til at lave. Især mandags-daten er et yndlings-forsæt allerede. Der er så meget bonus i det fortsæt. Udover at være kreativ er jeg

1) Sammen med Kalle, helt alene.

2) Jeg arbejder ikke, hvilket jeg ellers altid gør.

3) Jeg får slappet af, får fordybet mig og kommer ned i min krop.

 

 

 

 

Whats not to like?

Og jeg lover at holde jer updatet på mine fortsæt i 2019……. Måske I vil fortælle lidt om hvad I tænker om jeres 2019?

 

 

X
×
Skriv til os
Shop
Find vej