Lidt om at vælge en ny vej i livet

Jeg blev 40 og så levede jeg min drøm ud….

Sådan lød overskriften på en artikel, jeg blev interviewet til af Magasinet Liv for 2 somre siden.

I virkeligheden en lidt spøjs overskrift (som jeg nu selv havde godkendt sammen med artiklen), for det var jo ikke fordi jeg helt bevidst havde gået og drømt.

Men jeg havde på en eller anden måde kunne mærke, over en lang periode, at noget ikke var som det skulle være arbejdsmæssigt.

Det kom bl.a. til udtryk i en uddannelse som sexolog, et års pause fra mit lærerjob, hvor jeg tænkte som en gal, startede et butiksfælleskab med 4 andre kvinder, fik en aftale med et stort forlag herhjemme om at skrive en lærebog til sexualundervisningen i folkeskolen, sprang fra aftalen, sagde op, fik en krise, tog en beslutning, fandt et lokale, åbnede en butik.

PYHA…. jeg blir helt forpustet, bare af at skrive det.

Men resten er historie, som man siger…. og hvis nu du kunne tænke dig at læse “hele” historien, så kan du finde den her https://magasinetliv.dk/dit-kvindeliv/40-kvinder/jeg-blev-40-og-saa-levede-jeg-min-droem-ud

Resultatet af den der krise

I dag driver jeg, som du sikkert ved, en fantastisk lille lokal interiør-, gave- og fashion-butik i 2700-happiness, som langsomt vokser sig større og større med website, webshop https://designbykalleshop.dk/shop-2/, blog og også et kommende magasin i støbeskeen, som jeg lover at spamme dig med i løbet af foråret.

Arrangementer

Og noget af det der gør vores butik til noget helt særligt, er at vi ikke bare er en butik. Vi er et sted hvor folk mødes. Hænger ud. Snakker med hinanden. Får en fredagsdrink. Hører musik. Og bliver inspireret.

Vi har nemlig en masse arrangementer i løbet af året, bl.a. med fokus på at inspirere og skabe forandring.

Foredrag om præsidentvalgkampen

Homeconcert med Morten Kjær

Fortovskoncert hver sommer

Iværksætteraften

Et andet arrangement, som efterhånden er blevet en tilbagevendende begivenhed, er vores “Iværksætteraften”. En aften hvor jeg sammen med Dorte Kargo, fra Kargoteket, hjælper 12 mænd/kvinder med at gå fra ide til handling. Og det er meget forskelligt hvad folk kommer med. For nogle er det første gang de siger deres ide højt. Andre har allerede en færdig forretningsplan. Og andre igen har en prototype klar. Men fælles for alle den aften, handler det om at blive klar over, hvad næste skridt i processen er.

Går du mon også rundt med en fornemmelse af, at du skal noget andet? Har du allerede en ide? Stor som lille. Så er der flere iværksætteraftener i vente. Faktisk hele 2 nye datoer i foråret. Og så barsler vi med ideen om at lave en udvidet version efter sommerferien, med overnatning og dermed også mulighed for at kunne gå endnu mere i dybden med en ide. Men det må du vente lidt med. Allerførst kan du jo hoppe ind under happenings og evt. tilmelde dig en af vores kommende aftener. Tryk på linket her https://designbykalleshop.dk/kalender/  for at komme direkte derhen.

Og så ønsker jeg dig alt mulig god vind i processen med at finde ud af, hvilken vej du skal bevæge dig hen.

 

 

X
×
Skriv til os
Shop
Find vej