Ved du egentlig hvordan det hele startede?

40-års krisen

Jeg har aldrig drømt om at være selvstændig eller at have en butik. Derfor kom det også som en overraskelse for mig, da ideen om designbykalleshop pludselig var der.

Sagt højt.

Af mig.

Blandet med gråd og tårer.

I én stor forvirring over livet. På min 40 års fødselsdag.

En klassisk 40-års-krise (på trods af at jeg altid har små-hånet alle de andre der oplevede KRISEN, og været sikker på at jeg var helt anderledes) på en kaffebar på Vesterbro med Kalle.

 

Det går hurtigt med designbykalleshop

Selvom det umiddelbart lød mærkeligt.

I mine egne ører.

At den ide skulle komme ud af min mund, bare sådan uden videre og helt spontant. Så føltes den alligevel så rigtig, da den først var sluppet fri, at Kalle og jeg i løbet af den dag, nærmest allerede havde hele konceptet klar.

Både i forhold til beliggenhed, produkter, indretning, arrangementer, stemning osv. Og hurtigt voksede ideerne inde i mig, og der blev kigget på lokale allerede en uges tid efter.

Det fandt vi inden for den første måned. Så forhandlede vi. Til sidst skrev vi under og efter lidt tid fik vi nøglerne.

De efterfølgende måneder gik med at gøre butikken klar og få fundet nogle produkter.

 

designbykalleshop

 

designbykalleshop

 

designbykalleshop

 

 

designbykalleshop

 

I dag

I dag er det over 3 år siden vi åbnede shoppen. Vores andet hjem, eller nok mere mit andet hjem, da Kalle jo egentlig har så godt gang i sit eget firma, og derfor mere er månedens gæst eller håndværker-typen der kommer, når jeg har fået en ny ide, om at bygge lidt om.

Og det har været 3 år, som er fløjet afsted, og hvor jeg hver dag glæder mig til at skulle på arbejde, hvad enten det er i shoppen, på messe eller foran computeren som nu.

 

designbykalleshop

Jeg er dybt taknemmelig over at have fået ideen, over at have startet den op, og over at jeg hver dag får mulighed for at møde og tale med så mange søde mennesker, der enten lægger vejen forbi shoppen eller sender beskeder på FB og Instagram.

Og jeg glæder mig til endnu flere møder med både gamle og nye, der skulle have lyst til at lægge vejen forbi vores fysiske shop eller som her, ONLINE.

I mellemtiden sender jeg kærlighed og luftkys til jer alle.

X
×
Skriv til os
Shop
Find vej