3 fantastiske nyheder fra Karmameju du ikke må snyde dig selv for.

Jeg ved det godt. Jeg skriver ret meget om Karmameju på både min instagram, FB og nu også her på bloggen.

Men jeg er jo STOR-FAN, så hvad kan jeg gøre?

Og dem der kender mig ved også, at når jeg bliver begejstret for noget, så bliver jeg sådan virkelig begejstret. Og nogle gange lader jeg mig selvfølgelig også bare rive med af stemningen, og så viser det sig måske senere, at jeg ikke helt lige så begejstret mere, som da stemningen var der.

MEN! SÅDAN! ER! DET! IKKE! MED! MIG! OG! KARMAMEJU!

For vores forhold har varet i ca 6 år nu, og jeg bruger (næsten) ikke andet….

Derfor sælger jeg det selvfølgelig også i shoppen. For alt hvad der ryger ud fra denne butik, er noget jeg kan mærke. Noget jeg synes er fantastisk, noget jeg ikke selv kan leve uden, og noget der gør en forskel.

Meget enkelt. Og lige som det skal være.

Men tilbage til det der er hele humlen i det her indlæg.

De 3 store Karmameju-nyheder, som jeg allerede har fast med mig i tasken, når jeg bevæger mig væk fra matriklen.

HERO, BLAZE & SOFT.

Lækre navne til 3 lækre (og uundværlige) produkter.

Hero

Det første vidundermiddel, HERO, er jeg næsten sikker på at Karmameju slet ikke behøver kaste reklamepenge efter. Det er simpelthen blevet delt så mange gange på sociale medier, af helt almindelige mennesker, der bare er blæst over af produktet og de mange positive virkninger. Og jeg er med på vognen.

Jeg bruger Hero i ansigtet hver morgen inden creme og olie, og på mine hænder. Jeg bruger HERO i hovedbunden, når jeg oplever kløe og så bruger jeg HERO, hvis jeg bliver ramt af hormonelle (h)udsving:-)

Og nu tænker du så at det måske ville være på sin plads, at fortælle hvad HERO er. Og du har ret.

Hero er en helt ny og banebrydende PH-stabilisator. Det er en slags serum som kan bruges hver evig eneste gang, huden har været i kontakt med vand, for at stabilisere hudens PH værdi. At det så viser sig at produktet hjælper kunderne med alt lige fra rødmen til rosacea til kløe og eksemlignende tilstande er jo bare et kæmpe plus.

HVis du er blevet nysgerrig eller overbevist, om at det er et produkt du skal prøve, kan du hoppe videre her, og få den sendt afsted med posten med det samme https://designbykalleshop.dk/produkt/karmameju-hero-ph-solution-02/

Er du her stadig?

Så er BLAZE næste vidunderprodukt, og et stensikkert taskeprodukt, skrivebordsprodukt, sofaprodukt….. Hvilket egentlig bare betyder at du bør have en med dig, where ever you are. Især hvis du som mange af os lider af spændinger i nakken og hovedpine.

BLAZE er nemlig en roll-on som rulles på lige så snart du oplever spænding eller ømhed. I nakke, på halsen, skuldrene, tindingerne (ikke tættere på øjnene, da det er rimeligt heftigt det der er i) eller andre steder som fx lænd og knæ.

BLAZE indeholder bl.a. djævleklo, arnica (volverlej), mentol, kamille, kamfer, økologiske hvedekim- og olivenolie, aloe vera og rosmarin-ekstrakt. Hvis du vil læse mere om de virksomme, plejende og stimulerende aromaterapeutiske ingredienser, kan du gøre det her https://karmameju.dk/products/blaze-power-potion-03

Du kan også købe det lille mirakelprodukt her https://designbykalleshop.dk/produkt/karmameju-power-potion-blaze/

Sidst men ikke mindst, nyeste skud på stammen.

SOFT, som er Karmamejus nye deodorant.

En deodorant, Mette (Karmamejus mor) satte sig for at udvikle, da hun opdagede alle de mulige bivirkninger, der eksisterer ved at bruge deodoranter. I denne deodorant er der ingen små plastikstykker (jeps det er der sgu i mange af de andre), og samtidig er den fuldstændig fri for aluminium, alum, alkohol, alkohol denat, triclosan, silikone og parabener; ingredienser som alle er mistænkt for at kunne have en skadelig effekt, når de påføres det sensitive område i armhulerne. SOFT indeholder desuden ikke allergener fra de 26 deklarationspligtige parfumestoffer.

Du skal huske at give deodoranten lidt tid. For når du har været vant til at bruge helt almindelige deodoranter, skal din hud lige vænne sig til at svedkirtlerne ikke længere blokeres, og dermed kan de komme til at overkompesere ved at perspirere mere. Kroppen vil dog snart vende tilbage til dens naturlige balance.

Så er du færdig med mikroplast på huden, kan du finde SOFT her https://designbykalleshop.dk/produkt/karmameju-soft-deodorant/

Og så lige en nominering ved Danish Beauty Award.

Nu troede du måske, at jeg var færdig med Karmameju-indlæg for et stykke tid. Men det er jeg ikke! For jeg har lige opdaget at DREAM, en fantastisk ansigtsmaske fra Karmameju, er nomineret til Årets Forbrugerpris ved Danish Beauty Award 19. Men mere om det i næste blogindlæg…….

X
×
Skriv til os
Shop
Find vej